Meny
FORRETT

Hjemmelaget vårruller med storfekjøtt og hodekål. Serveres med syltet salat og sweet chilisaus.
1.
Malins vårrull, 2 stk (A, B1, F, K).
Hjemmelaget vårruller med storfekjøtt og hodekål. Serveres med syltet salat og sweet chilisaus.
kr. 108,-
Inneholder gulrot, kål og løk. Serveres med syltet salat og sweet chilisaus.
2.
Vegetar vårrull, 4 stk. (B1)
Inneholder gulrot, kål og løk. Serveres med syltet salat og sweet chilisaus.
kr. 108,-
Klassisk sterk og sur suppe med egg, skinke, bambusskudd og gulrot.
3.
Peking suppe (A, B1, F) (Spicy)
Klassisk sterk og sur suppe med egg, skinke, bambusskudd og gulrot.
kr 115,-
Kamskjell serveres på en bunn av gulrotpuré og erterpuré.
4.
Kamskjell med gulrot og erter purre (G, L)
Kamskjell serveres på en bunn av gulrotpuré og erterpuré.
kr 148,-
Kremet suppe med laks, purreløk og gulrot.
5.
Fiskesuppe (D, G)
Kremet suppe med laks, purreløk og gulrot.
kr 125,-
Grill kyllingspyd serveres med salat og sweet chilisaus.
6.
Kyllingspyd med salat (B1, F)
Grill kyllingspyd serveres med salat og sweet chilisaus.
kr 118,-
Serveres med salat og sweet chilisaus.
7.
Tempura scampi (B1, C, F)
Serveres med salat og sweet chilisaus.
kr 108,-
Med tofu, gulrot, vårløk, mais og aromasopp.
8.
Kongekrabbe buljong med tofu (A, C, F)
Med tofu, gulrot, vårløk, mais og aromasopp.
kr 155,-

HOVEDRETT

Entrecôte av storfe tilberedes over grill, pensles med Provence kryddersmør og krydres med flaksalt. Serveres med asparges, sukkererter, maiskolber og bearnaisesaus. Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Santi Valpolicella Classico Ripasso 138,-
/
698,-
Entrecôte “Provence” 250gr. (A,F,G)
Entrecôte av storfe tilberedes over grill, pensles med Provence kryddersmør og krydres med flaksalt. Serveres med asparges, sukkererter, maiskolber og bearnaisesaus. Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Santi Valpolicella Classico Ripasso 138,-
/
698,-
kr 385,-
Indrefilet av storfe tilberedes over grill, pensles med rosmarin kryddersmør og krydres med flaksalt.Serveres med baby gulrot, asparges, sukkererter, maiskolber og hjemmelaget rødvin saus. Valfritt tilbehør: sjå under. Vinforslag: Francis Ford Coppola Diamond Collection Zinfandel 158,-
/
798,-
Chateaubriand 250gr. (N)
Indrefilet av storfe tilberedes over grill, pensles med rosmarin kryddersmør og krydres med flaksalt.Serveres med baby gulrot, asparges, sukkererter, maiskolber og hjemmelaget rødvin saus. Valfritt tilbehør: sjå under. Vinforslag: Francis Ford Coppola Diamond Collection Zinfandel 158,-
/
798,-
kr 458,-
200 g. håndskåret torskfilet.Serveres med asparges, sukkererter og reker saus. Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Pascal Bouchard Petit Chablis. 158,-
/
878,-
Torskefilet (B1, C, D, G)
200 g. håndskåret torskfilet.Serveres med asparges, sukkererter og reker saus. Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Pascal Bouchard Petit Chablis. 158,-
/
878,-
kr 358,-
Grillede spareribs pensles med Bourbon BBQ saus.Serveres med maiskolber og fersk salat miks.Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Santi Valpolicella Classico Ripasso 138,-
/
698,-
Malins Spareribs med BBQ saus (J)
Grillede spareribs pensles med Bourbon BBQ saus.Serveres med maiskolber og fersk salat miks.Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Santi Valpolicella Classico Ripasso 138,-
/
698,-
kr 378,-
200 g. håndskåret filet av Grade Superior norsk laks.Serveres med asparges, sukkererter og reker saus. Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Pascal Bouchard Petit Chablis. 158,-
/
878,-
Ovnsbakt laks (A, C, D, G)
200 g. håndskåret filet av Grade Superior norsk laks.Serveres med asparges, sukkererter og reker saus. Valfritt tilbehør: sjå under. - Vinforslag: Pascal Bouchard Petit Chablis. 158,-
/
878,-
kr 348,-
Oppskåret ytrefilet og indrefilet av storfe stekes med paprika,løk og gulrot.Serveres med pommes frites, fersk salat miks, og bearnaisesaus. Valfritt tilbehør: sjå under.
Biffsnadder (A,F,G)
Oppskåret ytrefilet og indrefilet av storfe stekes med paprika,løk og gulrot.Serveres med pommes frites, fersk salat miks, og bearnaisesaus. Valfritt tilbehør: sjå under.
kr 298,-
Nydelig 200g angusburger lages av norske storfekjøtt med norsk cheddar, bacon, fersk salat, cherry tomat, og søtpotet frites. Valfritt tilbehør: sjå under.
Amerikansk burger (A,B1,G,J)
Nydelig 200g angusburger lages av norske storfekjøtt med norsk cheddar, bacon, fersk salat, cherry tomat, og søtpotet frites. Valfritt tilbehør: sjå under.
kr 258,-

EKSTRA

Fløtegratinerte poteter G
kr 65,-
Pommes frites (Fri for allergi)
kr 50,-
Reker chips (C, N)
kr 50,-
Stekt ris med egg (A)
kr 50,-
Stekte eggnudler (A, B1, F)
kr 50,-
Søtpotet fries
kr 60,-
Ekstra kokt ris (Fri for allergi)
kr 30,-
Cashew-nøtter (H)
kr 35,-
Ekstra saus
kr 30,-
Ekstra grønnsaker
kr 38,-
Ekstra kjøtt (kylling, biff eller svin)
kr 95,-
Ekstra and eller kongereker
kr 125,-

Lazi kylling er en av mest populære matrettene fra Szechuan kjøkken. Kyllingen sprøstekes med Szechuan pepper og chili. Serveres med ris. - Vinforslag: Anselmann Riesling Spätlese. 138,-
/
598,-
A1
Lazi kylling (F) (Spicy) (Spicy) (Spicy)
Lazi kylling er en av mest populære matrettene fra Szechuan kjøkken. Kyllingen sprøstekes med Szechuan pepper og chili. Serveres med ris. - Vinforslag: Anselmann Riesling Spätlese. 138,-
/
598,-
kr 348,-
Serveres med løk, paprika, mais og ris. Vinforslag: Pascal Bouchard Petit Chablis. 158,-
/
878,-
A2
Kongekrabbe med XO saus (C,D, F,L)
Serveres med løk, paprika, mais og ris. Vinforslag: Pascal Bouchard Petit Chablis. 158,-
/
878,-
kr 458,-
Dampet fisk er en av dei vanlegaste matretter i Kina, og fisken varierer fra region. Kjøttet forblir veldig mør etter damping, mens ingefær, vårløk og soyasaus får frem friskheten av fisken. - Vinforslag: Anselmann Riesling Spätlese. 138,-
/
598,-
A3
Dampet torsk (D, F)
Dampet fisk er en av dei vanlegaste matretter i Kina, og fisken varierer fra region. Kjøttet forblir veldig mør etter damping, mens ingefær, vårløk og soyasaus får frem friskheten av fisken. - Vinforslag: Anselmann Riesling Spätlese. 138,-
/
598,-
kr 358,-
Crispy and, en populær variant av Pekingand i europa, er mindre fett og sprøere. Det serveres med hoisin saus, vårløk, agurk, rullet sammen i kinesisk pannekake. Vinforslag: Francis Ford Coppola Diamond Collection Zinfandel . 158,-
/
798,-
A4
Crispy and (B1, F, K)
Crispy and, en populær variant av Pekingand i europa, er mindre fett og sprøere. Det serveres med hoisin saus, vårløk, agurk, rullet sammen i kinesisk pannekake. Vinforslag: Francis Ford Coppola Diamond Collection Zinfandel . 158,-
/
798,-
kr 385,-
Szechuan posjerte biff har en historie over 1.000 år. Biffen er posjert i gryte framstilt av Szechuan pepper, chili og chili soyabønnesaus. Serveres med agurk, bønnespirer, gulrot og ris. Vinforslag: Vidal-Fleury Côtes du Rhône 138
/
698,-
A5
Szechuan posjerte biff (A, B1, F,K)
Szechuan posjerte biff har en historie over 1.000 år. Biffen er posjert i gryte framstilt av Szechuan pepper, chili og chili soyabønnesaus. Serveres med agurk, bønnespirer, gulrot og ris. Vinforslag: Vidal-Fleury Côtes du Rhône 138
/
698,-
kr 358,-


FRESENDE TALLERKEN
Serveres med paprika, gulrot, squash og ris
101.
Kylling gongbao med cashew-nøtter (B1, F, H) (Spicy) (Spicy)
Serveres med paprika, gulrot, squash og ris
kr 338,-
Serveres med paprika, gulrot, baby mais, squash og ris
102.
Biffstrimler med peppersaus (A, B1, F, G)
Serveres med paprika, gulrot, baby mais, squash og ris
kr 348,-
Serveres med paprika, gulrot, hvitløk, squash og ris
103.
Kongereker med Sichuan saus (B1,C,F,K) (Spicy) (Spicy)
Serveres med paprika, gulrot, hvitløk, squash og ris
kr 358,-
Serveres med paprika, gulrot, bambusskudd og ris
104.
Frityrstekt and med kinesisk BBQ saus (B1, C, D, F, K)
Serveres med paprika, gulrot, bambusskudd og ris
kr 358,-
Kylling, biff, og skinke sammen med paprika, baby mais, gulrot og ris.
105.
Kjøtt mix med frityrstekt risnudler (A, B1, F)
Kylling, biff, og skinke sammen med paprika, baby mais, gulrot og ris.
kr 348,-

CLAYPOT

Serveres med kongereker, kamskjell, gulrot, sukkererter, squash og ris.
C1
Skalldyr med ingefærsaus (C, L)
Serveres med kongereker, kamskjell, gulrot, sukkererter, squash og ris.
kr 358,-
Serveres med aromasopp, paprika og ris
C2.
Dudu kylling (A,B1,F,K,L)
Serveres med aromasopp, paprika og ris
kr 328,-
Serveres med steinsopp, aromasopp, bambusskudd, paprika, løk og ris.
C3
Tofu med Sichuan saus (B,F,K) (Spicy) (Spicy)
Serveres med steinsopp, aromasopp, bambusskudd, paprika, løk og ris.
kr 258,-
KYLLING

Serveres med salat, ananas, gulrot og ris
9.
Innbakt kylling med sursøt saus (A)
Serveres med salat, ananas, gulrot og ris
kr 268,-
Serveres med bambusskudd, paprika, squash, gulrot og ris
10.
Kylling chop suey (F)
Serveres med bambusskudd, paprika, squash, gulrot og ris
kr 258,-
Serveres med gulrot, bambusskudd, paprika og ris
11.
Kylling i karrisaus (Fri for allergi)
Serveres med gulrot, bambusskudd, paprika og ris
kr 268,-
Serveres med gulrot, sukkererter, løk, baby mais og ris
13.
Kylling i soyabønnesaus med cashew-nøtter (B1,F,H)
Serveres med gulrot, sukkererter, løk, baby mais og ris
kr 285,-
Serveres med bambusskudd, baby mais, løk, hvitløk, paprika og ris
14.
Kylling i Sichuan saus (B1,F,K) (Spicy) (Spicy)
Serveres med bambusskudd, baby mais, løk, hvitløk, paprika og ris
kr 278,-
BIFF

Serveres med bambusskudd, løk, paprika, squash, gulrot og ris
17.
Biff chop suey (A,B1,F)
Serveres med bambusskudd, løk, paprika, squash, gulrot og ris
kr 268,-
Serveres med bambusskudd, løk, paprika, squash, gulrot og ris
18.
Biff i karrisaus (A)
Serveres med bambusskudd, løk, paprika, squash, gulrot og ris
kr 268,-
Serveres med brokkoli, gulrot og ris
19.
Biff i østerssaus (A,B1,F,L)
Serveres med brokkoli, gulrot og ris
kr 278,-
Serveres med bambusskudd, baby mais, løk, hvitløk, paprika og ris
20.
Biff i Sichuan saus (A,B1,F,K) (Spicy) (Spicy)
Serveres med bambusskudd, baby mais, løk, hvitløk, paprika og ris
kr 288,-
Serveres med paprika, ananas og ris
21.
Biff i sursøt saus (A)
Serveres med paprika, ananas og ris
kr 278,-
AND

Serveres med bambusskudd, paprika, squash og ris
25.
And i hoisin saus (B1, F, K)
Serveres med bambusskudd, paprika, squash og ris
kr 318,-
Serveres med salat, ananas, gulrot og ris
26.
Fritert and med sursøtsaus (B1, F)
Serveres med salat, ananas, gulrot og ris
kr 328,-
SVIN

Serveres med bambusskudd, baby mais, løk, hvitløk, paprika og ris
31.
Frityrstekt svin i Sichuan saus (A,B1,F,K) (Spicy) (Spicy)
Serveres med bambusskudd, baby mais, løk, hvitløk, paprika og ris
kr 278,-
Serveres med paprika, ananas og ris
32.
Frityrstekt svin i sursøtsaus (A)
Serveres med paprika, ananas og ris
kr 278,-
Serveres med bambusskudd, løk, paprika, squash, gulrot og ris
33.
Frityrstekt svin i kinesisk BBQ saus med cashewnøtter (A,C,D,F,H,K)
Serveres med bambusskudd, løk, paprika, squash, gulrot og ris
kr 298,-
KONGEREKER
Serveres med syltet salat, ananas, gulrot og ris.
36.
Frityrstekt kongereker med sursøtsaus (B1,C)
Serveres med syltet salat, ananas, gulrot og ris.
kr 328,-
Serveres med løk, gulrot, bambusskudd, paprika og ris.
37.
Kongereker i karrisaus (C)
Serveres med løk, gulrot, bambusskudd, paprika og ris.
kr 328,-
Serveres med gulrot, løk, baby mais og ris.
38.
Kongereker med cashewnøtter i soyabønnesaus (B1,C,F,H)
Serveres med gulrot, løk, baby mais og ris.
kr 338,-
RIS & NUDLER

Serveres med egg, kylling, skinke og grønnsaker blanding
45.
Stekt ris (A)
Serveres med egg, kylling, skinke og grønnsaker blanding
kr 228,-
Serveres med paprika, baby mais, gulrot og løk
46.
Stekt spagetti med biff (A, B1, F)
Serveres med paprika, baby mais, gulrot og løk
kr 258,-
Serveres med paprika, baby mais, gulrot og løk
47.
Stekte eggnudler med kylling (A, B1, F)
Serveres med paprika, baby mais, gulrot og løk
kr 258,-
Serveres med paprika, baby mais, gulrot og løk.
48.
Wok risnudler med kongereker (C)
Serveres med paprika, baby mais, gulrot og løk.
kr 278,-
BARNEMENY
(Barne meny gjelder både for China House & Steakhouse)

50.
Grillpølser (2 stk.) med pommes frites (G)
kr 98,-
51.
Innbakt kylling med pommes frites og salat (A)
kr 158,-
52.
Hamburger (100g) med pommes frites (B1,G)
kr 108,-
53
Stekte eggnudler med kylling og grønnsaker (A,B1,F)
kr 118,-
LUNSJ
201.
3 vårruller med ris og syltet salat (A, B, F, G)
kr. 188,-
202.
Kylling chop suey med cashewnøtter (F, H)
kr. 188,-
203.
Kylling i Sichuan saus (Spicy) (Spicy) (B, F, G, K)
kr. 188,-
204.
Frityrstekte kongereker med syltet salat og ris (A, B, C, G)
kr. 188,-
205.
Biff chop suey (A, B, F)
kr. 188,-
206.
Biff i Sichuan saus (Spicy) (Spicy) (A, B, F, G, K)
kr. 188,-
207.
Biff i karrisaus (A)
kr. 188,-
208.
Frityrstekt svin i sursøtsaus (A)
kr. 188,-
209.
Kylling i karrisaus (Fri for allergi)
kr. 188,-
210.
Frityrstekt svin i Sichuan saus (Spicy) (Spicy) (A, B, F, G, K)
kr. 188,-
211.
Frityrstekt svin i satay saus (A, E)
kr. 188,-
Lunsj tilgjengelig til 17:00 tirsdag-fredag (unntatt helligdager)
Lunsj tilgjengelig til 17:00 tirsdag-fredag (unntatt helligdager)
DESSERT
Hjemmelaget sjokoladefondant av fine belgisk mørk sjokolade. Serveres med mangosorbet og friske bær.
Malins Sjokoladefondant A
Hjemmelaget sjokoladefondant av fine belgisk mørk sjokolade. Serveres med mangosorbet og friske bær.
kr. 148,-
Serveres med mangosorbet og friske bær.
Crème brûlée (A, G)
Serveres med mangosorbet og friske bær.
kr. 135,-
Serveres med vaniljeis, friske bær og karamellsaus.
Fritert banan (A,G)
Serveres med vaniljeis, friske bær og karamellsaus.
kr. 118,-
Tre kuler is med vanilje, sjokolade og jordbær, fingerkjeks, kremtopp og sjokoladesaus.
Assortert Iskrem (A,B1,G)
Tre kuler is med vanilje, sjokolade og jordbær, fingerkjeks, kremtopp og sjokoladesaus.
kr. 88,-
Serveres med to kuler vaniljeis og sjokolade is, kremtopp og sjokoladesaus.
Banan split med is (A,G)
Serveres med to kuler vaniljeis og sjokolade is, kremtopp og sjokoladesaus.
kr. 118,-
Glutenfri eplekake serveres med en kule vaniljeis, friske bær, og kremtopp.
Varm eplekake med vaniljeis (A,G)
Glutenfri eplekake serveres med en kule vaniljeis, friske bær, og kremtopp.
kr. 128,-
Serveres med en kule vaniljeis, fingerkjeks, vaniljesaus og kremtopp.
Varme bjørnebær (A,B1, G)
Serveres med en kule vaniljeis, fingerkjeks, vaniljesaus og kremtopp.
kr. 118,-
Friske frukt og bær serveres med vaniljeis og eggelikør.
Frukt cocktail(sesong basert) (A,G,N)
Friske frukt og bær serveres med vaniljeis og eggelikør.
kr. 128,-
Hjemmelaget brunostmousse serveres med sukker-smør kjeks, friske bær og bærsaus.
Brunostmousse (B, G)
Hjemmelaget brunostmousse serveres med sukker-smør kjeks, friske bær og bærsaus.
kr. 135,-

Allergikodar:
A: Egg, B: Korn, B1: Hvete, B2: Bygg, B3: Rug, C: Skalldyr, D: Fisk, E: Peanøtter, F: Soya, G: Melk, H: Cashewnøtter, I: Selleri, J: Sennep, K: Sesamfrø, L: Bløtdyr, M: Lupin, N: Svoveldioksid og sulfitter