Selskapsmeny - Malin Voss

 


Selskapsmeny # 1

 

Forrett:             

Pekingsuppe A, B1, F SPICY SPICY, m. egg, skinke, bambusskudd og gulrot


Hovudrett:
        

Crispy and B1, F, K, m. purreløk, agurk, heimelaga kinesisk pannekakar og hoisin saus


Dessert:            

Sesongbasert fruktcocktail A, G, N, m. vaniljeis, eggelikør og bringebærsaus 

 
Pris: kr 619,- pr person

 

Selskapsmeny # 2

Forrett:

Fiskesuppe D, G, m. laks, purreløk og gulrot

 

Hovudrett:

250 g. Chateaubriand (Glutenfri) N

Serveres med baby gulrot, asparges, sukkererter, maiskolber og hjemmelaget rødvin saus

Velg tilbehør: Pommes frites, Fløtegratinerte poteter, Grillet amandine poteter, Søtpotet frites

 

Dessert:            

Heimelaga brunostmousse B1, G, m. bærsaus, sukkar-smør kjeks og ferske blåbær og jordbær       

 

Pris: kr. 689,- pr person

 

Selskapsmeny # 3

Forrett:

Kamskjell G, L

serveres på ein bunn av gulrotpuré og erterpuré.

 

Hovudrett:

Kongen av havet B1, C, F, L

Hummer, kongereker, blekksprut stekes med sukkererter, gulrot, chilipepper, løk i XO saus

 

Dessert:

Varme bjørnebær A, B1, G, m. vaniljeis, krem, italiensk fingerkjeks, og vaniljesaus

 

Pris: kr. 739,- pr person


 
 

* Selskapsmenyene må bestillast til minimum 4 personar og må bestilles 3 dagar før selskapet.

* Val av meny gjeld for heile selskapet

* Transportkostnader kjem i tillegg.

Spesielle behov

Menyane til selskapa kan leggja til rette for både vegetarianar og veganerar, på same måte som vi også tek omsyn til allergiar og religion, og eventuelle andre behov. 

Prisar er inkl. mva og pr. pers.

 
 
 
 

Allergikodar: 

A: Egg, B: Korn, B1: Hvete, B2: Bygg, B3: Rug, C: Skalldyr, D: Fisk, E: Peanøtter, F: Soya, G: Melk, H: Cashewnøtter, I: Selleri, J: Sennep, K: Sesamfrø, L: Bløtdyr, M: Lupin, N: Svoveldioksid og sulfitter