Selskapsmeny - Malin Voss
Selskapsmeny # 1
Forrett:
Pekingsuppe A, B1, F SPICY SPICY, m. egg, skinke, bambusskudd og gulrot
Hovudrett:
Crispy and B1, F, K, m. purreløk, agurk, heimelaga kinesisk pannekakar og hoisin saus
Dessert:
Sesongbasert fruktcocktail A, G, N, m. vaniljeis, eggelikør og bringebærsaus
Pris: kr 619,- pr person
Selskapsmeny # 2
Forrett:
Fiskesuppe D, G, m. laks, purreløk og gulrot
Hovudrett:
250 g. Chateaubriand (Glutenfri) N
Serveres med baby gulrot, asparges, sukkererter, maiskolber og hjemmelaget rødvin saus
Velg tilbehør: Pommes frites, Fløtegratinerte poteter, Grillet amandine poteter, Søtpotet frites
Dessert:
Heimelaga brunostmousse B1, G, m. bærsaus, sukkar-smør kjeks og ferske blåbær og jordbær
Pris: kr. 689,- pr person
Selskapsmeny # 3
Forrett:
Kamskjell G, L
serveres på ein bunn av gulrotpuré og erterpuré.
Hovudrett:
Kongen av havet B1, C, F, L
Hummer, kongereker, blekksprut stekes med sukkererter, gulrot, chilipepper, løk i XO saus
Dessert:
Varme bjørnebær A, B1, G, m. vaniljeis, krem, italiensk fingerkjeks, og vaniljesaus
Pris: kr. 739,- pr person
* Selskapsmenyene må bestillast til minimum 4 personar og må bestilles 3 dagar før selskapet.
* Val av meny gjeld for heile selskapet
* Transportkostnader kjem i tillegg.
Spesielle behov
Menyane til selskapa kan leggja til rette for både vegetarianar og veganerar, på same måte som vi også tek omsyn til allergiar og religion, og eventuelle andre behov.
Prisar er inkl. mva og pr. pers.
Allergikodar:
A: Egg, B: Korn, B1: Hvete, B2: Bygg, B3: Rug, C: Skalldyr, D: Fisk, E: Peanøtter, F: Soya, G: Melk, H: Cashewnøtter, I: Selleri, J: Sennep, K: Sesamfrø, L: Bløtdyr, M: Lupin, N: Svoveldioksid og sulfitter