Miljø og kvalitet

A2. Kongekrabbe med XO saus 2.jpg

Kvalitet

Vi opptekne av at du som kunde skal få dei ferskaste og friskaste råvarene til di restaurant oppleving. Vi bruker derfor lokale og norske leverandører. Kjøtt og kylling kjem gjennom eit samarbeid med ein lokal leverandør, mens fisk og grønt kjem fra ein nasjonal leverandør.

For oss er det viktig at du veit at du du et hjå Malin, så får du friske og ferske råvarer på di tallerken.


Miljø

I alle våre restaurantar er vi i ferd med å byte ut vår takeaway emballasje frå plast til bambus og papp. Ein av grunnane til at bambus er eit miljøvennleg val er fordi bambus er den raskast veksande skogplanta på jorda og det kjem årleg nye skot på planta. I tillegg til dette kjem ikkje bambusen som nyttast i produkta frå naturreservata der pandaen bur, og er difor eit mykje betre alternativ enn plast. 

Vi i Malin reknar med dette vil redusere vårt forbruk av plast med heile 90 %, og emballasjen kan sjølvsagt gjenvinnast.