Bli med på Cognac + Gourmet-kveld på Malin 31. mai

I samarbeid med Prunier cognac inviterar vi til Cognac-kveld på Restauranthuset Malin i Sogndal 31.mai.

Denne kvelden vil vi servere tre-retters gourmet-meny og ein pakke med ulike cognac frå produsenten Prunier.

Det blir ein flott og lærerik presentasjon av ulike cognac frå Prunier.

Føredragshaldar er cognac-ekspert Kjetil Hansen, som har gullmedalje fra BNIC (Bureau National Interprofessionnel du Cognac), kontrollorganet i Cognac.

Kjetil er også primus motor av den største cognacmessa i Norge, CognacExpo - og vil ta oss med på ei spennande reise i ei verd av cognac-smakar.


Meny:

Forrett: kreps- og gresskarsuppe
Hovedrett: flambert indrefilet av okse
Dessert: brunostmousse

Pris total (cognac+gourmet) kr 1 199 pr. person. 

Dato: 31. mai 2024
Tid: 19.00

Påmelding

Arrangement er med forbehold om tilstrekkeleg tal påmeldte.

Gasta Design