Bli med på Cognac + Gourmet-kveld på Malin 31. mai
I samarbeid med Prunier cognac inviterar vi til Cognac-kveld på Restauranthuset Malin i Sogndal 31.mai.
Denne kvelden vil vi servere tre-retters gourmet-meny og ein pakke med ulike cognac frå produsenten Prunier.
Det blir ein flott og lærerik presentasjon av ulike cognac frå Prunier.
Føredragshaldar er cognac-ekspert Kjetil Hansen, som har gullmedalje fra BNIC (Bureau National Interprofessionnel du Cognac), kontrollorganet i Cognac.
Kjetil er også primus motor av den største cognacmessa i Norge, CognacExpo - og vil ta oss med på ei spennande reise i ei verd av cognac-smakar.
Meny:
Forrett: kreps- og gresskarsuppe
Hovedrett: flambert indrefilet av okse
Dessert: brunostmousse
Pris total (cognac+gourmet) kr 1 199 pr. person.
Dato: 31. mai 2024
Tid: 19.00
Påmelding
Arrangement er med forbehold om tilstrekkeleg tal påmeldte.